Om meg

Om meg.

Jeg er en mann, midt i livet, bosatt på Hamar med samboer og en liten Yorkshire- terrier 😊
Jeg har siden tidlig 2000- tallet, vært interessert i det alternative og i det som enkelte kaller «det overnaturlige». Jeg for min del, mener begrepet er misvisende, og at den åndelige verden, er like naturlig som den verden vi mennesker lever på her på jorden. Jeg begynte min utforskende reise med forskjellige alternative sirkler, messer, osv, før jeg tok noen Reiki – kurs midt på 2000- tallet. Jeg fikk ikke praktisert dette så mye, da en god del distraksjoner kom på løpende bånd i livet mitt i noen år fremover.
Det alternative fikk da vike noen år, til jeg kunne føle meg klar igjen. Jeg ble i 2015, uteksaminert fra Høgskolen i Lillehammer som sosionom, og jeg begynte å arbeide tettere med mennesker og fikk mer innsikt i forskjellige problemer og utfordringer vi som mennesker kan ha. Jeg har mitt daglige virke innenfor psykiatrien. Lysten til å ta opp igjen mine healing- egenskaper og interesser rundt det alternative, kom som følge av sosionom- utdanningen og kunnskapene jeg har fått med meg i den jobben jeg har nå.

Jeg har derfor i slutten av 2019, fullført kurs i mediumskap, samt avlagt eksamen innenfor holistisk healing. Jeg er godkjent healer i Norsk Spiritualist healingforbund, og medlem av Norsk spiritualist trossamfunn.


Hva er Holistisk healing?

Healing er en prosess som kan hjelpe mennesker (eller dyr) til å få en bedre helse. Basert på erfaringer kan vi se at healing kan hjelpe folk med forskjellige problemer og plager. Healing kan hjelpe på alle kroppens fire deler. Det fysiske menneske, det emosjonelle menneske (følelser), det mentale menneske (tanker) og det spirituelle menneske (tro og åndelighet). Healingen skjer ved hjelp av en åndelig/energetisk kontakt mellom healer, klient og den naturlige åndeverden som er der for å hjelpe oss. Åndene er positive, kjærlige, intelligente og ønsker å gi healing til de som mottar dette. Healing er en naturlig evne. Muligheten for healing kan læres og utvikles av alle mennesker.


Ønsker DU healing? Les mer under menyen HEALING.

Kontakt

Bjørn Hageberg
bivar-ha@online.no
Mobil: 400 600 88. http://www.bjornshealing.org


Send meg en melding


Copyright Bjørn Hageberg Healing – All rights reserved

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

<span>%d</span> bloggere like this: