Priser.

Mine priser er for tiden:

Healing på benk: Kr 600.- pr time.

Sitting/reading, mediumskap: Kr 600.- pr time

Fjernhealing: Kr 400.- inkl før- og ettersamtale pr. Tlf.

Ved healing på benk hjemme hos deg, og om kjøreavstanden er lang( over 10km), belastes kjøretiden hjem til deg, med vanlig timepris.

Betalingen foregår fortrinnsvis med Vips, eller kortterminal.

.

Publisert av bjornhealing

Jeg har siden tidlig 2000- tallet, vært interessert i det alternative og i det som noen kaller «det overnaturlige». Jeg for min del, mener begrepet er misvisende, og at den åndelige verden, er like naturlig som den verden vi mennesker lever her på jorden. Jeg begynte min utforskende reise med forskjellige alternative sirkler, messer, osv, før jeg tok et Reiki- kurs midt på 2000- tallet. Jeg fikk ikke praktisert dette så mye, da en god del distraksjoner kom på løpende bånd i livet mitt i noen år fremover. Det alternative, fikk da vike noen år til jeg kunne føle meg klar igjen. Jeg ble i 2015, uteksaminert fra Høgskolen i Lillehammer som sosionom, og jeg begynte å arbeide tettere med mennesker og fikk mer innsikt i forskjellige problemer og utfordringer personer kan ha. Dette åpnet opp igjen lysten til å ta opp igjen mine healing- egenskaper og interesse for det alternative. Jeg har derfor i slutten av 2019, fullført kurs i mediumskap, samt avlagt eksamen innenfor holistisk healing. Jeg er godkjent healer i Norsk Spiritualist forening, og medlem av Norsk spiritualist trossamfunn.

<span>%d</span> bloggere like this: